• 1
  • 2
  • 3

 

 

® FUDICO Sistemi d.o.o.

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Smo podjetje, ki se ukvarja s področjem mehanske obdelave kovin ter prodajo specializiranih izdelkov. Trudimo se iti korak s časom, zato se povezujemo in sodelujemo s partnerji za dosego skupnega cilja v razvoju, kakor tudi na področju izobraževanja in izpopolnjevanja.


 

 


V letu 2013 tudi sklenili  zastopstvo z nemškim podjetjem WITELS-ALBERT GmbH. Podjetje proizvaja specialne naprave za ravnanje jeklenih  žic in trakov.

 

 

Smo Ekskluzivni zastopniki za švicarsko podjetje SITEC -Sieber Engineering AG, Switzerland - Proizvajalec visokotlačnih ventilov, fitingov, cevi, tlačnih generatorjev, zobniških črpalk - Laboratorijske opreme.

 

 

Smo zastopniki za francosko podjetje TOP INDUSTRIE, High Pressure Engineering- Proizvajalec Reaktors, Avtoklaves, tlačnih generatorjev, zobniških črpalk - Laboratorijske opreme.

 

 

 

 

Zastopniki za podjetje KIPP - HEINRICH KIPP WERK KG, Germany, HEINRICH KIPP WERK postavlja nove standarde s svojim razvojem na področju vpenjalnih orodij, standardnih elementov in gibalnih delov.

 

 

SENSIT s.r.o.  Rožnov pod Radhoštěm, Češka. Proizvajalec Temperaturnih tipal, Merilnike vlage za automobilsko industrijo v železniškem prometu in za splošno uporabo v industriji.

 

 

Armaturenfabrik Franz Schneider GmbH + Co. KG, Germany. Proizvajalec ventilov za industrijsko uporabo.